Перевезення паперу в рулонах

Швидка та безпечна доставка паперу зі складу на підприємство, в офіс, супермаркет або друкарню

Швидка та безпечна доставка паперу зі складу на підприємство, в офіс, супермаркет або друкарню.
Перевезення паперу вимагає акуратності та уважності як вантажників, так і водіїв. Ми знаємо, як поводитися з великими та габаритними вантажами, доставка паперу в офіс здійснюється на нових чистих авто, що виключає пошкодження упаковки та псування продукції.
Перевезення паперу в рулонах проходить у кілька етапів – завантаження за допомогою спеціального обладнання, укладання бухт у горизонтальному або вертикальному положенні, транспортування в оптимальному швидкісному режимі, вивантаження продукції на місце.
Доставка паперу для принтера вимагає дотримання певних правил – не допускається наявність сторонніх предметів, особливо з гострими краями. Оптові поставки паперу потребують надійної фіксації для запобігання зміщенню та зминання вантажу.
У нашій компанії працюють досвідчені спеціалісти, тому доставка офісного паперу не буде проблемою – ми привеземо рулони вчасно, цілими та неушкодженими.
Компанія S-CARGO має все необхідне для надійного транспортування паперової продукції. Перевеземо офсетний, пакувальний, газетний, обгортковий та будь-який інший папір.