Перевезення речей для зберігання на склад

Вам треба переїжджати на нову квартиру?

Задумали великий ремонт із переплануванням? Не знаєте де зберігати обладнання? Тимчасове чи постійне зберігання речей на спеціально обладнаному складі – це вигідне та просте рішення під час змін.
Компанія S-CARGO допоможе вирішити проблему дбайливого розміщення будь-якого багажу, цінних предметів побуту, меблів, побутової техніки та іншого. Перевезення речей здійснюється у чітко обумовлений час, гарантуємо швидке та безпечне вивантаження кваліфікованими вантажниками.
Складські приміщення обладнані сучасними боксами для зберігання речей, з надійною системою захисту та дотриманням оптимальних параметрів по вологості та температурі.
Ви зможете орендувати міні-склад або місткий бокс для великогабаритних предметів. Менеджери компанії із задоволенням проконсультують щодо вибору відповідного боксу для мінімізації витрат.
До ваших послуг нова, чиста машина для перевезення речей у справному технічному стані, з грамотним, акуратним водієм. Доставимо товари для інтернет магазинів, торгове обладнання, спортивний інвентар, музичні інструменти.
Мувінгова компанія S-CARGO вирішить для вас будь-які задачи!